Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

VIDEO - Το ευχαριστώ της μάνας στον Παναγιώτη Κουρουμπλή

Η μητέρα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ευχαρίστηκε με έναν συγκλονιστικό τρόπο τον υπουργό Υγείας, ο οποίος επισκέπτεται αυτή την ώρα το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση και αντιπροσωπεία γιατρών και νοσηλευτών.

Η Αντιγόνη Γάτου ευχαριστεί τον κ. Κουρουμπλή που έδωσε εντολή να μεταφερθεί η μικρή της κόρη σε νοσοκομείο του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Helios Clinic της Γερμανίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο.
Όπως σημειώνει η κ. Γάτου ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μωρού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους προκειμένου να μεταφερθεί η μικρή Ραφαέλα στη Γερμανία. Παράλληλα, έδωσε εντολή να προχωρήσει η μεταφορά και από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο. Έτσι, το μόνο που μένει είναι η έγκριση του υπουργείου Υγείας της Γερμανίας.
Με τη σειρά του, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως:» Είναι δύσκολο ολόκληρη Θεσσαλονίκη να έχει μόνο μια μονάδα εντατικής για παιδιά. Αυτό θα το αντιμετωπίσουμε με απόλυτη προτεραιότητα τα ζητήματα των παιδιών. Αν έχω βάλει έναν απόλυτο στόχο αυτό είναι το παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου