Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο πρόθυμος Θεοδωράκης παίρνει τηλέφωνα τους δανειστές.....για συμπαράσταση!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ρεπορτάζ τουΑπόστολου Μαγγηριάδη για το ΜEGA ο οποίος όπως μετέδωσε ο πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης αργά εχθές το απόγευμα είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Μάρτιν Σουλτς.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της Κομισιόν υποστήριξε ότι πολλά απ' όσα λέει η ελληνική κυβέρνηση δεν ευσταθούν και τόνισε πως η Κομισιόν δεν έχει ζητήσει ποτέ να κοπούν οι κατώτατες συντάξεις.
Ο κ. Γιούνκερ φέρεται να δήλωσε ότι τον προσβάλει αυτό που λέγεται “γιατί δείχνει σαν να μην έχω συναίσθηση του τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία”. Αντίθετα, οι δανειστές έχουν ζητήσει περικοπή των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και των πολύ υψηλών συντάξεων.
Τόσο ο κ. Γιούνκερ όσο και ο κ. Σουλτς, στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν με τον επικεφαλής του “Ποταμιού”, προειδοποίησαν πως δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια για την επίτευξη μίας συμφωνίας.
Σχόλιο φακού: Ο πολύ πρόθυμος Θεοδωράκης παίρνει τηλέφωνα τους δανειστές και ακούει - υιοθετεί τις απόψεις τους....όσες όμως πλάτες και αν βάλουν τα αφεντικά του που με  δόλια μέσα επιζητούν επαναφορά των μνημονιακών δυνάμεων δε θα τους περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου