Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ο συγκάτοικος του Τόμσεν , οικονομολόγος Nielsen σαρκάζει την Ελλάδα

«Οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν ούτε ένα μπάρμπεκιου, πόσο μάλλον να ασχοληθούν με ένα σοβαρό ζήτημα όπως το να αλλάξουν νόμισμα».
Απόλυτα σαφής και ιδιαίτερα καυστικός ο Erik Nielsen, κορυφαίος οικονομολόγος της UniCredit, σε συνέντευξή του στο Bloomberg .
Σύμφωνα με τον κορυφαίο οικονομολόγο η έκδοση νέου νομίσματος «δεν θα είναι μία εύκολη δουλειά για μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να οργανώσει ούτε μπάρμπεκιου να διοργανώσει, για να μιλήσουμε ειλικρινά. Δεν νομίζω ότι έχουν ούτε την πολιτική, ούτε την τεχνική ικανότητα να δημιουργήσουν ένα δικό τους νόμισμα.
Το χρήμα είναι ένα "εμπόρευμα" το οποίο χρειάζεται εμπιστοσύνη και δεν νομίζω ότι ο ελληνικός πληθυσμός τους έχει εμπιστοσύνη».
Σχόλιο φακού: γιατί όμως ο κος Nielsen καταγίνεται εναντίον της Ελλάδος με σαρκαστική διάθεση.....μήπως επειδή ήταν συγκάτοικοι στο πανεπιστήμιο με τον Τόμσεν και έχουν την ίδια οικονομική πολιτική ; 
δείτε εδώ http://www.gazzetta.gr/plus/article/750548/bloomberg-pol-tomsen-o-pio-misitos-anthropos-stin-ellada όταν και μιλάει για τον Τόμσεν σε άρθρο του Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου