Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Κουρουμπλής σε Αλέξη: Τους κλείνω φυλακή!

Αλέξης: Προχώρα και μην κάνεις πίσω ΟΠΟΙΟ όνομα και αν δεις.
Στα χέρια του υπουργού υγείας βρίσκεται πλέον το πόρισμα – φωτιά του εσωτερικού ελέγχου όπως και τα δύο πορίσματα του ΣΔΟΕ που κρύβονταν σε συρτάρια.

Τα ευρήματα είναι συγκλονιστικά αλλά και εξοργίζουν: Την ωρα που οι πολίτες δεν μπορούσαν να απολάβουν βασικότατες, ζωτικές παροχές, ένα πάρτι εκατομμυρίων για ημέτερους, εκλεκτούς του μνημονίου αλλά και όψιμους «αντιμνημονιακούς» είχε στηθεί. Πληρωμένο από το αίμα των πολιτών.

Ενδεικτική η περίπτωση μεγαλης εταιρείας δημοσκοπήσεων (αν είναι δυνατόν!) που πήρε 3 εκατομμύρια Ευρώ! Συμπτωματικά, αυτή η εταιρεία συνεργαζόμενη με γνωστό συγκρότημα βαρόνων, έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 2 με 3% πριν τις εκλογές. Είναι η εταιρεία που έδειχνε το κόμμα του Παπανδρέου να προηγείται των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» οι οποίοι φυσικά δεν έπιαναν το όριο εισόδου της βουλής. Όσο για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου; Κονταροχτυπιόταν για την τρίτη θέση, μαζί με το Ποτάμι!

Έτσι ακριβώς έστηναν την εξαπάτηση σε βάρος του Ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και το «καμπανάκι» Κουρουμπλή στον Αλέξη Τσίπρα, μιας και οι φυλακές έγιναν ξαφνικά «της μόδας» τις τελευταίες ημέρες.

Τον λόγο λοιπόν θα έχει η δικαιοσύνη και να είναι σίγουροι κάποιοι υποτακτικοί του Βερολίνου ότι ΚΑΙ η Αθήνα έχει πλέον δικαστές. Και σύντομα θα νιώσουν την ρομφαία της δικαιοσύνης στο πετσί τους.

Όσο για την Τρόικα; Αυτή ήθελε «μεταρρυθμίσεις» μονον για τους υπέργηρους κουλουράδες που πλήρωναν πεντοχίλιαρα επειδή δεν δήλωναν το μεροκάματο των 20 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου