Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Γνωστός ηθοποιός και στέλεχος του Ποταμιού χτύπησε και εγκατέλειψε οδηγό

Εξαίρετος ως ηθοποιός απολύτως ασυνείδητος ως οδηγός
Εγκληματική αποδείχθηκε η οδηγική συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού και στέλεχος του Ποταμιού, Γιώργου Γιαννόπουλου ο οποίος, όχι μόνο παρέσυρε και τραυμάτισε μοτοσικλετιστή παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη μετά από μεθύσι αλλά στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του.
Το περιστατικό  συνέβη στις 04:50 της Τρίτης όταν ο Γιαννόπουλος κινούμενος με το ΙΧ του επί της Ακαδημίας και στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη χτυπώντας τον άτυχο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του ανθρώπου που τραυμάτισε και φυσικά χωρίς να καλέσει καν το ΕΚΑΒ ή να ενημερώσει την Τροχαία.
Ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες της Αστυνομίας το εντόπισαν στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα για να συλλάβουν τον εξαίρετο μεν ως ηθοποιό αλλά ταυτόχρονα και τον απολύτως ασυνείδητο ως οδηγό Γιώργο Γιαννόπουλο τον οποίο φυσικά και συνέλαβαν αλλά στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.
Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και, σε πρώτη φάση, αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ του έγινε και αφαίρεση της Άδειας Ικανότητος Οδήγησης για 6 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου