Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η "κυρία" που έστησε την μονταζιέρα με την Ζωή και το βενζινάδικο, διοργανώτρια του "Μένουμε Ευρώπη"






Τελικά πόσο μικρός είναι ο κόσμος....Ή καλύτερα πόσο ακόμα πιο μικρός είναι ο Νεοδημορκατικός κόσμος;;

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι νεοφιλέλεδες θα μαζευτούν πάλι στο Σύνταγμα, με συνθήματα "Γέρουν γερά", "Βάστα, Σόιμπλε", "Ζήτω οι προτάσεις Γιούνκερ"....Μπαίνοντας στο συγκεκριμένο διαδικτυακό event, είδαμε τους διοργανωτές......


Μία από τους διοργανωτές (με τους υπόλοιπους θα ασχολήθούμε σε επόμενα άρθρα μας), είναι η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου. Είναι αυτή η απίθανη κυρία που δημιούργησε την φανταστική ιστορία, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταχέριασε υπάλληλο βενζινάδικου που αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο. Και διαβάζουμε για την "κυρία", σε ένα άρθρο, για εκείνο το περιστατικό στην Ταλιμπανική Δημοκρατία

"Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από την είδηση «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ!»  την οποία έτρεξε να δημοσιεύσει τοiefimerida.gr, και η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, κάποια Βάλια Παναγιωτίδου ισχυρίστηκε πως στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠτΒ, Ζ. Κωνσταντοπούλου, απέναντι σε υπάλληλο πρατηρίου. Μάλιστα για να ενισχύσει την καταγγελία τηςτο δημοσίευμα που φέρει την υπογραφή του Άγγελου Μόσχοβα έχει και ηχητικό της «συνέντευξης» που έδωσε η Παναγιωτίδου στον ίδιο. Στο ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται και η ανάρτηση του υπαλλήλου του πρατηρίου Ν. Αλατσατιανου ο οποίος υποτίθεται ότι υπήρξε το «θύμα» αυτής της επίθεσης:
a2
Έτσι, ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε. Και αυτά που βρήκαμε αποκάλυψαν τόσο πόσο γελοία και πρόχειρα είχε στήσει η ΝΔ αυτή την καταγγελία.
Πρώτα απ’ όλα, η Βάλια Παναγιωτίδου. Η Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ διορισμένη από τον Καραμανλη το 2006 και η προσωπική της σελίδα στο facebook είναι γεμάτη από αναρτήσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Σύριζα:
χωρίς τίτλο
χωρίς τίτλο
Αλήθεια, δεν έχει πλάκα όταν οι διορισμένοι στο δημόσιο από την πιο άχρηστη κυβέρνηση (εκείνη του Καραμανλή 2004-2009), μιλάνε για την «αναγκαιότητα του μνημονίου»; Ας πάμε παρακάτω όμως…
Ακόμα και οι ίδιοι της οι φίλοι προσπαθούν να της δείξουν ότι τα βλέπει τα πράγματα μέσα από τα κομματικά γυαλιά της Νέας Δημοκρατίας:

χωρίς τίτλο
Οι φίλοι της. Περάσαμε λοιπόν να δούμε τους φίλους της και ανακαλύψαμε μερικά διαμαντάκια. Η τύπισσα λοιπόν έχει για φίλους:
Έχει ακόμα μια ντουζίνα αγνώστους στο ευρύ κοινό, αλλά βαμμένα ναζιστικά αποβράσματα. Φυσικά είναι μέλος σε ομάδες όπως «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ», «ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ (Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Περιφέρεια Αττικής)» και «Nea Dimokratia – Νέα Δημοκρατία Supporters Group | Facebook».
Τώρα θα σκεφτεί οποιοσδήποτε: «και επειδή ρε Ταλιμπάνε η τύπισσα είναι ένας ακροδεξιός καραγκιόζης δεν μπορεί να της έτυχε;» Φυσικά και θα μπορούσε, όμως εδώ δεν εξετάζουμε το «ΑΝ» αλλά το «ΤΙ», πράγμα που μας φέρνει στο «θύμα» Ν. Αλατσατιανο. Ό οποίος -ω του θαύματος- έχει για φίλη έναν άλλο ακροδεξιό καραγκιόζη, την τομεάρχη της ΝΔ και φίλη των Κρανιδιώτη, Γεωργιάδη και Μουρούτη, Χριστίνα Σιδέρη, η οποία όχι μόνο είναι φίλη του αλλά μετά το «συμβάν» του πρότεινε τι έπρεπε να είχε κάνει, όπως φαίνεται από τον τοίχο του:
a1
Δύο εμπλεκόμενοι στο ίδιο συμβάν, μάρτυρας και θύμα, με φίλους στην κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμπτωση.
Φυσικά, την Παναγιωτίδου εκτός από τον φίλο της Χειμωνά έσπευσε να υπερασπιστεί και η Αλ Σάλεχ. Μόνο που όλοι θυμόμαστε την προεκλογική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου«enikos» στο Star, όπου η Αλ Σάλεχ είχε «φυτέψει» καλεσμένο ως αντικειμενικό, ο οποίος όμως ήταν οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ και τον είχε ξεσκεπάσει live η Ραχήλ Μακρή.
Και για να μην μείνει σε κανέναν η απορία για το τι εστί «Χριστίνα Σιδέρη» που συμβουλεύει το «θύμα», ακολουθούν κάποιες αναρτήσεις της:
σ0
σ1
σ2
σ3
σ4

σ5

σ6

σ7

σ8
Αλήθεια η δημόσια συμβουλή που έδωσε στο «θύμα» Ν. Αλατσατιανο, συνιστά αδίκημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου