Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Όσο υπάρχουν άνθρωποι...250.000 άνθρωποι κινητοποιήθηκαν για να βοηθήσουν την μητέρα και το κοριτσάκι της από το Γαλάτσι

Όταν μαθαίνεις μια τόσο ευχάριστη είδηση που δείχνει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που έχουμε όλοι μέσα μας άσβεστη παρά την οικονομική κρίση που μας έχει επηρεάσει λίγο έως πολύ δεν μπορείς παρά να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις για ένα καλύτερο και πιο ευτυχές μέλλον. Πριν δυο μέρες είχαμε αναρτήσει στο Infokids.gr την έκκληση μιας μητέρας και της κορούλας της που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Τα 120 ευρώ που παίρνουν ως επίδομα ανά τρίμηνο δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους και έτσι υπήρξε μια κινητοποίηση για να βοηθήθει η οικογένεια. Εκατοντάδες αναγνώστες από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης έδειξαν ενδιαφέρον να συνεισφέρουν όσο μπορούν ώστε να βρεθεί μια λύση και η οικογένεια να σταθεί δυνατή στα πόδια της. Εμείς επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους που ξεκίνησαν την εκστρατείας ενίσχυσης της μονογονεϊκής οικογένειας και με χαρά θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότιεπικοινώνησαν μαζί τους 250.000 άνθρωποι οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν με όσους τρόπους είναι εφικτό την οικογένεια από το Γαλάτσι. Χαιρόμαστε και αισιοδοξούμε που ακόμα και σήμερα η ανθρωπιά και η ανιδιοτελής αγάπη για τον συνάθρωπο δεν έχει χαθεί ούτε αλλοιωθεί πίσω από το γκρίζο σύννεφο της οικονομικής δυστοκίας όλων μας. Ένα μεγάλο μπράβο και μια βαθιά υπόκλιση σε όσους με τη στάση τους δείχνουν ότι οι Άνθρωποι όχι μόνο υπάρχουν αλλά δίνουν δυναμικά το παρών τους.
πηγή:http://www.infokids.gr/2015/05/i-kali-eidisi-tis-imeras-250-000-anthropoi-ki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου