Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Θεοδωράκης: " Στη ρήξη ο Βαρουφάκης είναι μόνος του"

Ο Πρωταγωνιστής του νεοφιλελεύθερου μορφώματος Το ΠΟΤΑΜΙ «ξαναχτύπησε» την Πέμπτη. Δίχως καν να ζητηθεί η παρέα του από την κυβέρνηση, και πράγματι πώς μπορεί αυτή η κυβέρνηση να συνεργάζεται με νεοφιλελεύθερους μνημονιακούς, δήλωσε ότι «στη ρήξη με τους εταίρους ο κ. Βαρουφάκης είναι μόνος του», λες και η κυβέρνηση αυτή ζήτησε τη συνδρομή των νεφιλελεύθερων απολιτίκ που βγάζουν selfie στα έδρανα της Βουλής.
«Αν ο κ. Βαρουφάκης λέει ακολουθήστε μας στη ρήξη με τα συμφέροντα, με τις συντεχνίες, με το παλιό σύστημα, για να αλλάξουμε τη χώρα, εμείς είμαστε μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωταγωνιστής του Ποταμιού στη συνέντευξη Τύπου στα Χανιά, για να προσθέσει:
«Αν εννοεί ακολουθήστε μας στη ρήξη με τους εταίρους μας είναι μόνος του. Κυριολεκτικά μόνος του. Ελάχιστοι Έλληνες θα ακολουθήσουν μια τέτοια πολιτική, μια πολιτική σύγκρουσης με την Ευρώπη, μια πολιτική σύγκρουσης με τους ανθρώπους που μέχρι τώρα μας ενισχύουνε».
Ο Πρωταγωνιστής του Mega Channel και αγαπημένο παιδί του Κώστα Σημίτη, σημείωσε: «Ελπίζω ο κύριος Βαρουφάκης να μην έχει προσχωρήσει σε αυτή τη μικρή παρέα των ανόητων της πολιτικής που θεωρούν ότι μπορεί η χώρα να έχει μέλλον έξω από την Ευρώπη. Για μας είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον έξω απ την Ευρώπη και οι μάχες που πρέπει να δίνουμε είναι για μια πιο δίκαιη Ευρώπη, για μια άλλη Ευρώπη».
Φανταστείτε, δηλαδή, να έπαιρνε κανείς σοβαρά τον Πρωταγωνιστής και την παρέα του, με τι ύφος θα μιλούσε… Ο Ποταμίσιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου