Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Έξαλλη Απάντηση Παπαδάκη σε τηλεθεατές που τον αποκάλεσαν κωλοσυριζαίο λαμόγιο που καλύπτει το σύστημα "Είστε χέστες! Περιμένετε η τηλεόραση να σας λύσει το πρόβλημα"

Για το "κόλλημα" της πληρωμής του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους συζητούσαν στο "Πρωινό ΑΝΤ1", όταν έφτασαν κάποια υβριστικά μηνύματα από τηλεθεατές που κατηγορούσαν τον Γιώργο Παπαδάκη ότι "καλύπτει" το θέμα. Ο δημοσιογράφος, που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή μέχρι σήμερα για τέτοιου είδους κατηγορίες, πήρε τον λόγο και μίλησε έξω από τα δόντια.

«Μη νομίζετε ότι εμείς μπορούμε να δεχτούμε τον εκφοβισμό τον δικό σας. Υπάρχουν κάποια χυδαία και απαράδεκτα μηνύματα στα οποία θα μπορούσαμε να απαντήσουμε και τα οποία αφορούν στην επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης. Εγώ σιχαίνομαι ανθρώπους σαν κι εσάς που περιμένετε η τηλεόραση να σας λύσει το πρόβλημα!
Να ξεσηκωθείτε και να πάτε έξω από το υπουργείο οικονομικών. Οι μόνοι που ασχολούμαστε με το θέμα αυτό είμαστε εμείς, οπότε μην τα λέτε σε εμάς. Αυτή είναι μια μορφή εκφοβισμού. Είσαστε χέστ...ς! Σε δύο λεπτά από τώρα περιμένω τη συγνώμη σας! Εγώ δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω! Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με θεωρήσει δικό του ή των άλλων! Είμαι δικός μου! Δεν θα ανεχτώ κανέναν προσβλητικό υπαινιγμό και απειλές! Αυτές οι κουρ...μαγκιές... Προφανώς θα έχετε γαλουχήσει ένα παιδί σαν αυτά που καταπίεζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!», ανέφερε εξοργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.http://www.athensmagazine.gr/portal/video/171966

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου