Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Σαρώνουν Τσίπρας-Καμμένος στο βαρόμετρο Μαρτίου της Public Issue

Σύμφωνα με το βαρόμετρο Μαρτίου της Public Issue για την «Αυγή της Κυριακής» , έξι στους δέκα πολίτες έχουν θετική γνώμη για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους καθώς πιστεύουν ότι δεν μπορούσε να κερδίσει περισσότερα,έναντι του 36% το οποίο έχει αντίθετη άποψη. Ένα 4% των ερωτηθέντων δεν εκφράζει γνώμη για το ερώτημα, ενώ το 1% δηλώνει άλλη γνώμη.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 63% έναντι 19% του Αντώνη Σαμαρά, ενώ το 13% υποστηρίζει ότι κανένας δεν είναι κατάλληλος και το 4% δεν έχει γνώμη.
Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, συγκεντρώνει θετική γνώμη σε ποσοστό 79% (20% αρνητική), ο Πάνος Καμμένος 51% και 47% αρνητική και ο Σταύρος Θεοδωράκης 47% θετική και 47% αρνητική γνώμη. Περισσότερη αρνητική γνώμη παρά θετική διατηρούν οι πολίτες για τους Δημήτρη Κουτσούμπα (40% θετική, 46% αρνητική), Αντώνη Σαμαρά (28% θετική, 71% αρνητική) και Ευάγγελο Βενιζέλο (21% θετική – 77% αρνητική).
Σε ερώτηση για την εμπιστοσύνη στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη το 59% των πολιτών δήλωσε ότι τον εμπιστεύεται Πολύ/Αρκετά, ενώ το 40% εξέφρασε Λίγη/Καθόλου εμπιστοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου