Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

VIDEO απάντηση σε Γιακουμάτο και Άδωνι οτι οι υπουργοί της ΝΔ δεν είδαν ποτέ την τρόικα



“ Κατά τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, η τρόικα μπαινόβγαινε στα υπουργεία και επέβαλαν πολιτική στη χώρα, αλλά κανείς δεν την είδε και κανείς δεν την ξέρει σήμερα, από τους υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά! ”

Κατά τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, η τρόικα μπαινόβγαινε στα υπουργεία και επέβαλαν πολιτική στη χώρα, αλλά κανείς δεν την είδε και κανείς δεν την ξέρει σήμερα, από τους υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά!

Μιας και η μνήμη είθισται να εξασθενεί απ' ότι φαίνεται όταν πολιτικά νοιώθουν εκτεθειμένοι, ας τους βοηθήσουμε να θυμηθούν με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από τις επισκέψεις της τρόικα στα υπουργεία, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και οι επικεφαλείς των τεχνικών κλιμακίων, που παραδέχεται ο κ. Γεωργιάδης ότι συναντούσε ήταν τεχνικοί υπάλληλοι και όχι πολιτικά πρόσωπα, ώστε να είναι στις αρμοδιότητές τους να διαβουλεύονται με τους υπουργούς της κυβέρνησης της χώρας.

Σημειωτέον ότι ακόμα και τα αγαπητά τετράποδα είχαν ενοχληθεί από τις διαρκείς επισκέψεις της τρόικα στα υπουργεία, οι υπουργοί του κ. Σαμαρά, αντιθέτως, όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου