Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟ - Τι μου θυμίζει; Πολιτευτής της ΝΔ υπεραμύνεται ως πολίτης στο online το ΝΑΙ



στο Μέγκα αντί για πολίτες δίνουν το λόγο σε πολιτευτές της ΝΔ....δείτε εδώ το βιογραφικό της και την πολιτική της ιδιότητα  http://www.lilianvasilioukartsatou.gr/index.php ,


το δημοσίευσε στο fb και άκουσε τα εξ ΄αμάξης....


Σήμερα το βράδυ στις 23:30μμ θα είμαι καλεσμένη στην εκπομπή ONLINE στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για να ενισχύσω τη φωνή μας σε ένα μεγάλο και ηχηρό ΝΑΙ.

  • Γράψτε ένα σχόλιο...
  • Φρήντα Κρούγκερ Στην ιδιότητά σου δε μας είπες ότι είσαι υποψήφια της νδ... Εμ έπρεπε να το καταλάβω από το αποτυχημένο σολάριουμ και τα εξτέ.. Πώς θα μπορούσες να είσαι φτωχιά;
  • Eleftheriadou Paulina Παλιόκρεατομηχανή,εσύ υποτιθέμενη "οικονομολογος" κ ο άντρας σου επιχειρηματίας,μιλάς σαβούρα μην τα χάσεις.ρωτά κ μας ρε σκροφα τους απλήρωτους,χαμηλόμισθους,απολυμένους,πως ζουμε..του μ@@νιου σου το χαβά,σιχαμα.






έτσι η Λίλιαν Βασιλείου Καρτσάτου που βγήκε στο online του Μέγκα.,μιλώντας ως οικονομολόγος υπεραμύνθηκε το ΝΑΙ, αγνόησε (κατά δήλωση της) το Λαπαβίτσα και κινδυνολόγησε σχεδόν όσο και η Τρέμη που καθόταν δίπλα της και την καμάρωνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου