Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Αλέξη, εκείνο το «κανένα σπίτι σε τραπεζίτη» που πήγε; Αύριο το ΝΑΙ-ντροπή στους πλειστηριασμούς.

Αύριο συνεχίζεται η συζήτηση για το «κατεπείγον» νομοσχέδιο αχταρμάς και θηλειά στο λαιμό του λαού του ΟΧΙ με 62%, με ….
προεξέχοντα άρθρα αυτά για το πλειστηριασμό των κατοικιών από τους τραπεζίτες.

Τους τραπεζίτες που ακόμη και η (1η φορά) Αριστερά έχει κάνει εικόνισμα, που αφού έχει μετατραπεί η «σωτηρία» τους σε δημόσιο χρέος και σε χαράτσια, φόρους αλληλεγγύης (στον Λάτση), και αφού η «σωτηρία» τους που έχει μεταφραστεί σε άνω των 200 δις άμεσων και έμμεσων φόρων, ρουφώντας και τη τελευταία σταγόνα αποταμίευσης και περιουσίας από τους ΜΗ έχοντες, τους συνταξιούχους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, έρχεται τώρα η αριστερά να τους δικαιώσει (κατ’ απαίτηση της τρόϊκας…εεεεε των θεσμών βρε κουτό), όταν ακόμη και οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν το τόλμησαν.
Μπράβο Αλέξη. Τόσο μεγάλο αγώνα δεν τον περίμενα. Έχω μείνει έκθαμβος. Αφού σώσαμε τις τράπεζες….αφού μετετράπη η ανικανότητά τους και η αδυναμία για αύξηση κεφαλαίων….αφού ακόμη και από τα 80 δις του νέου μνημονίου τα 25 δις θα πάνε ΚΑΙ ΠΑΛΙ στους τραπεζίτες και θα τα πληρώσουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι πολίτες, θα έρθουν μετά οι τραπεζίτες και θα πάρουν το σπίτι ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
Μπράβο Αλέξη. Δεν στο είχα βρε συ….
Υ.Γ. Και πάλι λείπει η ουσιαστική φορολόγηση των εχόντων και κατεχόντων. Και πάλι «αναβολή» οι αγρότες που μαζί με το δημόσιο αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα του χρέους της Ελλάδας, αλλά που ούτε η 1η φορά αριστερά πειράζει γιατί είναι και εκείνα τα ψηφαλάκια στις εκλογές που έρχονται και τα έχουμε ανάγκη. Ενώ οι συνταξιούχοι πόσοι να έχουν μείνει ακόμη; Και οι άνεργοι, που να βρουν λεφτά για να μετακινηθούν και να ψηφίσουν;
Υ.Γ. Και πάλι υπάρχει απουσία προστασίας αυτών που έχουν ένα εισόδημα π.,χ. 30-40.000 αλλά μόνο ένα σπίτι ως περιουσία, ενώ αυτοί που δηλώνουν μικρότερο ή κανένα εισόδημα αλλά έχουν σπίτια και οικόπεδα την βγάζουν λάδι. Ή δεν ξέρετε ή δεν θέλετε. Και στα 2 χαμένοι βγαίνουν οι αδύνατοι που «υποτίθεται» ότι προστατεύει (χαχαχα) η Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου