Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

VIDEO - Κορυφαία στιγμή! Η Χριστοφιλοπούλου κάνει σαν… μαϊμού στη Βουλή

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Καμμένος, στην ολομέλεια της Βουλής, τον λόγο πήρε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε να απαντήσει και επί προσωπικού, αφού ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στη θητεία της στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ωστόσο, την ώρα που η Φώφη Γεννηματά απευθυνόταν στο Σώμα, την παράσταση έκλεψε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω της.
Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε κάτι περίεργους μορφασμούς, σε ένδειξη επιδοκιμασίας προς τα λεγόμενα της Φώφης Γεννηματά και δυσαρέσκειας προς τα όσα είχε πει προηγουμένως ο Πάνος Καμμένος, ενώ απευθυνόμενη προς τα υπουργικά έδρανα έκανε και τη χειρονομία «καταδίκης» με τον αντίχειρα προς τα κάτω.
Πάντως δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΣΟΚ έχει πατώσει. Με τέτοιες πολιτικές προσωπικότητες που έχει στα έδρανα (δεν σχολιάζουμε τη μορφή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος όπως θα δείτε και στο βίντεο είχε την έκφραση «μόλις ξύπνησα, τι έγινε βρε παιδιά;»), με τέτοιες λοιπόν παιδαριώδεις «προσωπικότητες», πάλι καλά που βρίσκεται και ένα 5% και τους ψηφίζει και έχουν να λαμβάνουν και ένα μισθό, διότι έτσι κι αν το ΠΑΣΟΚ καταλήξει εξωκοινοβουλευτικό δεν τους βλέπουμε να βρίσκουν δουλειά ούτε για τους καφέδες.
Είναι όμως η Χριστοφιλοπούλου μια ομορφιά… Δείτε το βίντεο, επαναλαμβάνουμε, στο βασίλειο των χιμπατζίδων με τέτοια μούτρα θα την είχαν στο πιο ψηλό κλαρί.
(Ως γνωστόν οι χιμπατζίδες έχουν ιεραρχία και το κυρίαρχο άτομο της αγέλης κάθεται στο πιο ψηλό κλαρί).

1 σχόλιο: