Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Του ξέφυγε του Παπαχρήστου - Αν κλείσουν τα κανάλια.... υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΜΠΛΕΜΠΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
Την αντεπίθεση των καναλαρχών κατά της κυβέρνησης προαναγγέλλει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του «Στίγμα», στα «Νέα», με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες που ήδη έχει δρομολογηθεί.
«Η κυβέρνηση εντόπισε και θα απασχοληθεί έντονα πλέον με το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί τον ελληνικό λαό {…} Είναι η μιντιοκρατία» γράφει ο αρθρογράφος των Νέων, ο οποίος υποστηρίζει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσουν όλα τα κανάλια προκειμένου να δοθούν σε ημετέρους.
Γράφει χαρακτηριστικά: «το ευχάριστο είναι ότι οι γενναίοι του Αλέξη αποφάσισαν να αναμετρηθούν μαζί της (σ.σ. με τη μιντιοκρατία), πράγμα που σημαίνει ότι τώρα που θα τα κλείσουν όλα τα κανάλια (γιατί αυτός είναι ο στόχος…) ως διά μαγείας θα αλλάξει η ζωή όλων μας».
Και στη συνέχεια προαναγγέλλει τις προσφυγές: «Υπάρχει βεβαίως ένα μικρό ζητηματάκι για όλα αυτά τα μεγαλόπνοα σχέδια, όπως για παράδειγμα με ποια νομοθεσία θα γίνουν οι σχετικές διαδικασίες. Και θα προσθέσω ότι αν περνάει από τον νου τους ότι με ‘νόμο 1 και άρθρο 1’ θα κλείσουν τα κανάλια για να τα δώσουν σε ‘ημετέρους’, οφείλω να προειδοποιήσω ότι, όπως μου έλεγαν και χθες κάποιοι παράγοντες, υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο. Όπως υπάρχουν και εν Αθήναις και εν Βρυξέλλαις. Και επειδή δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από την κοντή μνήμη, υπενθυμίζω ότι περίπου τα ίδια επιχείρησε και η ΝουΔου το 2005 με τον περίφημο ‘βασικό μέτοχο’, αλλά έφαγε τα μούτρα της και κυκλοφορούσε στην κοινωνία με τσιρότα».
πηγή:http://www.triklopodia.gr/xefige-tou-papachristou-diaploki-tha-zitisi-voithia-apo-4o-raich/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου