Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟΣ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε γιατί η Εύα Καϊλή ψηφίζει ΝΑΙ

Με πρωτοφανείς αλαλαγμούς κατά της κυβέρνησης και υπέρ του ΝΑΙ, υπέρ δηλαδή της εξαθλίωσης του λαού μας, εμφανίστηκε τις προάλλες σε τηλεοπτικό σταθμό η Εύα Καϊλή. Η Καϊλή απειλούσε μάλιστα με ειδικά δικαστήρια.





 ΦΩΤΟ - Με τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο της Hellas Power, Μηλιώνη

Μερικά πραγματάκια για την Εύα, που φοβάται ότι θα της κοπούν οι βόλτες στην Γλυφάδα και για αυτόν τον λόγο ψηφίζει υπέρ της δυστυχίας του ελληνικού λαού, όπως έκανε όταν ψήφιζε χωρίς ΝΤΡΟΠΗ τα λαοκτόνα μνημόνια. 


Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, κάποιο βράδυ στην Ελλάδα πριν από την οικονομική κρίση, ο τηλεθεατής παρακολουθούσε μία μεταμεσονύκτια πολιτική συζήτηση, στην οποία συμμετείχε μία νεαρά, όμορφη και πρώην ΠΑΣΠίτισα, για την οποία λεγόταν ότι είχε πολιτικές φιλοδοξίες.

Ο τηλεθεατής μηχανικά δυνάμωσε τη φωνή ή άλλως αύξησε το volume, την στιγμή που η καλλονή και επίδοξη, τότε, πολιτικός από τη Θεσσαλονίκη έπαιρνε το λόγο. Λίγο μετά, αν και apolitic (ο τηλεθεατής), έμενε με το στόμα ανοικτό. Όχι επειδή άκουγε κάποιον σοβαρό και στιβαρό πολιτικό λόγο, αλλά ακριβώς επειδή δεν πίστευε στα αφτιά του. Και μονολόγησε, χωρίς να ακούγεται ξεκάθαρα τι λέει. Κι, όμως, η Εύα τον διέψευσε, αφού εκτός από το … δυνατό μπάσιμο στην πολιτική, έγινε και υποψήφια διδάκτωρ.

Επίσης αφού απέτυχε, αρχικά, να εκλεγεί βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κάποιος άλλος, ο οποίος στη συνέχεια κατάφερε και πραγμάτωσε τα όνειρά του στην πολιτική, την επέβαλε ως παρουσιάστρια ειδήσεων στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, στο Mega Channel.

Ως δημοσιογράφος διέπρεψε, αφού κατάφερε να γίνει μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας. Και ως πολιτικός, απείλησε να ρίξει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για να ακούσει από τον πρώην γραμματέα του συρρικνωμένου πλέον Κινήματος Σωκράτη Ξυνίδη το ιστορικό «Άντε μωρή καλτσοδέτα».

 Πρώτα ψήφισε το Μνημόνιο 1. Στη συνέχεια και αφού, έκανε όλα τα παραπάνω ψήφισε το μνημόνιο 2, την ώρα που κάποιοι βουλευτές του κόμματός της (και τότε η κοινοβουλευτική ομάδα ήταν μεγάλη), την ... χαλβάδιαζαν. Όλα αυτά δεν την εμπόδισαν να κάνει αμέριμνη τις απογευματινές της βόλτες στη Γλυφάδα. Αφού τα ψήφισε όλα αυτά, η πολιτικός και δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, που της αρέσει να ασχολείται με το twitter τα κοπιαστικά απογεύματα, χωρίς ενοχές παρακολουθούσε από κοντά τον εσμό των νεόπλουτων στη Μύκονο, στο κατάστημα «Nammos», να πετούν αστακούς ο ένας στους άλλους. Και ας έλεγε ότι δεν είχε οπτικό πεδίο ...

Και κάτι ακόμη, η Εύα την στιγμή που ο λαός υπέφερε, από όσα εκείνη ψήφιζε, φωτογραφιζόταν περιχαρής με τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο της Hellas Power.

Δείτε τώρα στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί για ποιον λόγο η Εύα Καϊλή ζητά από τους Έλληνες να ψηφίσουν το προδοτικό ΝΑΙ.












Πηγή:http://www.periodista.gr/xfiles/item/18273.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου