Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Σακελλαρίδης: «ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ φορολόγηση των πλουσίων και μας έκλεισαν τις τράπεζες!»

Μια σκληρή και πέρα για πέρα αληθινή δήλωση έκανε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ποιοι είναι οι υπεύθυνοπι για τις ημέρες που διανύει η Ελλάδα!
Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:
"Η ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε σκληρή μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Πέντε χρόνια μνημονίων οδήγησαν σε περικοπές συντάξεων ύψους 14 δις , τα οποία από ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τους δανειστές και την τρόικα εσωτερικού. Ήθελαν κι άλλα!
Και επειδή η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες.
Όσο περνούν οι μέρες όμως, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι σπάνε τον φόβο, κλείνουν τα αυτιά τους στην πρωτοφανή προπαγάνδα, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς.
Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα. Με βάση την ενότητα του ελληνικού λαού και την απόρριψη των τελεσιγράφων, η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα ενός λαού που δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και 5 χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου