Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τσοχατζόπουλος-Σταμάτη περπατούν χεράκι χεράκι αμέριμνοι στην εξοχή...


Αν και φυλακισμένοι απολαμβάνουν «σταγόνες» ελευθερίας περπατώντας χέρι-χέρι στο λόφο έξω από το Ίδρυμα συζητώντας - Διακριτική έως ανύπαρκτη η παρουσία των φρουρών που έχουν αφήσει ανενόχλητους τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του - Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι


Απίστευτες καταγγελίες για τις συνήθειες και αλλά και τον τρόπο διαβίωσης της Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο έκαναν αυτές τις ημέρες εργαζόμενοι στο Ίδρυμα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος, όταν έπαιρνε άδεια από τον Κορυδαλλό, επισκεπτόταν τη σύζυγό του κι έκαναν μαζί βόλτες στο δάσος έξω από το Δρομοκαΐτειο. 

Πράγματι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr ο Άκης Τσοχατζόπουλος επισκέπτεται το Δρομοκαΐτειο για να δει τη σύζυγό του. 

Ο πρώην υπουργός φθάνει στο Ίδρυμα με το αστυνομικό βανάκι και στη συνέχεια βλέπει τη Βίκυ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το περασμένο Φεβρουάριο πολύ πριν η Βίκυ Σταμάτη αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο. 
Οι δυο τους περπατούν για αρκετή ώρα συζητώντας, ενώ η παρουσία αστυνομικών είναι διακριτική. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, εκτός από τον πρώην υπουργό η Βίκυ Σταμάτη έβλεπε και το παιδί της, το οποίο έφερνε στο Ίδρυμα ο αδερφός της με το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο σε παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαΐτειο. 
Ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Μιχάλης Γιαννακός μέσω των καταγγελιών του απεύθυνε ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς, εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας, να πηγαίνουν την κ. Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ' επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου