Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο φιλοσαμαρικός πρόεδρος της ΚΕΔΕ Πατούλης λέει δικτάτορα τον Τσίπρα στην Bild

Πατούλης-Γερμανοτσλιάς,  στην Bild
«Εξέγερση δημάρχου εναντίον Αλέξη Τσίπρα». Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της Bild, που φιλοξενεί δηλώσεις του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου επιτίθεται μέσω της γερμανικής εφημερίδας στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως πράττει σαν δικτάτορας με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
«Αυτή η κυβέρνηση ενεργεί σαν δικτάτορας. Είναι μια άμεση επίθεση στις εκκλησίες. Δεν ήταν υπηρέτες της κυβέρνησης. Είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς με την νοοτροπία μιας σοβιετικής ηγεσίας», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.
Στον Πατούλη-με τον οποίο έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς-εχουμε να πούμε ότι πρόκειται για έναν τύπο, κολλητό του Γερμανοτσολιά Σαμαρά που κάνει αντιπολίτευση γιατι ετοιμάζεται να του κόψουνε τη μάσα. Ο Δήμαρχος προς αποφυγή για όλες τις Δημαρχάντζες της Ελλάδος, που επί της καρακιτσάτης βασιλείας του διόρισε στρατό συμβασιούχων, τρεμει μήπως του κόψουνε τις κάνουλες με τα Λεφτά του Λαού. Με τα λεφτά των κορόιδων για να κάνει αυτός τις παπάντζες του.
Καλά τους κάνει ο Τσίπρας.
Για το μόνον που διαφωνούμε είναι οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

{οφείλουμε να επισημάνουμε πως τις απογευματινές ώρες,  Ο Γιώργος Πατούλης διέψευσε την BILD, έπειτα από τη θύελλα που ξεσηκώθηκε για τη στάση του}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου