Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σχόλιο - σοκ του Τουρκολάγνου Μπουτάρη για Καμμένο: «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

Με τη δική του γλώσσα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, έβαλε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».
"Έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ...τέτοιου του χοντρού, του Καμμένου...θα με συγχωρήσετε αλλά δεν τον πάω με τίποτα να πούμε...κι αυτοί δε με πάνε βέβαια...άμα τον δω κρεμασμένο δε θα κόψω το σχοινί μιλάμε για  τέτοιο..." είπε ο δήμαρχος, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων. «Μας ενημερώνουν ότι πρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη μεταφορά των αποθεματικών των δήμων και στη συνέχει η Τράπεζα θα αποφασίσει για τη διαχείριση των χρημάτων. Λέει ο νόμος ότι η ΤτΕ μπορεί να διαχειριστεί τα λεφτά για αγορά ομολόγων, ουσιαστικά. Αυτή η πράξη ισχύει 15 μέρες από τη δημοσίευσή της. Ας ελπίσουμε ότι θα βγούμε από το λούκι» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Ο Δημος Αθηναίων διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο, με τον πανικό που τους κατέλαβε. Εγώ λέω θα την αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία την κατάσταση, θα παλέψουμε».
ΠΗΓΕΣ: SELEO.GR,  THESTIVAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου