Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ραχήλ Μακρή σε Μπουσδούκου: Για να θίγεστε είστε υπάλληλος της προηγούμενης κυβέρνησης


Την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας του SKAI προκάλεσε η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ πως "στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση". Δείτε το στιγμιότυπο

Σύγκρουση on air είχαν το πρωί της Τετάρτης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άννα Μπουσδούκου. Αφορμή αποτέλεσε μια αποστροφή της βουλευτού Κοζάνης ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Η Άννα Μπουσδούκου αντέδρασε με ένταση στην κατηγορία, αλλά η βουλευτής του Σύριζα συνέχισε στον ίδιο τόνο, λέγοντας «δηλαδή, αν σας δώσει εντολή να πείτε κάτι στον αέρα το αφεντικό σας, δεν θα το πείτε;»…
Διαβάστε τον διάλογο:
«Ελέγχονται όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;» αντέδρασε η Άννα Μπουσδούκου.
— «Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες που κατέχουν συχνότητες» συνέχισε η Ραχήλ Μακρή. «Για να θίγεστε είστε υπάλληλος».
— «Έχετε εσείς στοιχεία του ποιος δημοσιογράφος είναι υπάλληλος -αν είναι- της εκάστοτε κυβέρνησης;».
«Όλοι τα ξέρουν»
— «Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο, μιλάτε επί προσωπικού», επανήλθε η δημοσιογράφος. «Μας βάζετε όλους σε ένα σακί, αν δεν το εννοείτε καλό είναι να το ανακαλέσετε».
Σε εκείνο το σημείο η βουλευτής αναδιπλώθηκε, δηλώνοντας πως υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν έντιμα τη δουλειά τους
Όμως η κόντρα δεν τελείωσε εκεί αφού λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με το περιστύλιο της Βουλής και ενώ ήταν ακόμα live η βουλευτής Κοζάνης – την ώρα που μιλούσε για το επονείδιστο χρέος – ακούει το σήμα της εκπομπής, βγάζει την επιστροφή από το αυτί της και ακούγεται να λέει ότι «με κόψανε, δεν τους άρεσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου