Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

VIDEO - Ραχήλ Μακρή: Δεν θα ψηφίσω την πρόταση

Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος
«Δεν θα σας δώσω έγκριση σε προτάσεις που στο 80% ταυτίζονται με αυτές του Γιουνκέρ» προειδοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, κατά την ομιλία της στις Επιτροπές της Βουλής, που συνεδριάζουν για την πρόταση της κυβέρνησης προς τους θεσμούς. 

Η κυρία Μακρή προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο τους ενός άρθρου που εισάγεται στην Ολομέλεια και για την πρόταση που κατατέθηκε στους θεσμούς και περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα μέτρα.
«Σας καλώ έστω την ύστατη στιγμή να διαπραγματευτείτε μια πρόταση που να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Αυτή η πρόταση δεν είναι συμβατή με τις δεσμεύσεις μας» τόνισε και υπογράμμισε ότι «μόνο αυτή την εντολή, την εντολή του ελληνικού λαού, θα υποστηρίξει». 
«Η Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη! Οι πολίτες απέδειξαν ότι την έχουν, δεν ξέρω αν την έχετε εσείς», με αυτά τα λόγια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, έκλεισε την ομιλία της κόλαφο εναντίον της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει την ψήφο της στην πολιτική της κυβέρνησης.
«Πέντε μήνες τώρα όλοι στηρίζαμε τη προσπάθεια παρά το ότι ακούγαμε τα ΜΜΕ που έγιναν Μέσα προπαγάνδας! Η αδυναμία ελέγχου της νομιμότητας καναλιών ήταν το πρώτο λάθος της κυβέρνησης. Δεύτερο ήταν η παραμονή των αποτυχημένων τραπεζιτών. Αν δεν υπήρχε ατολμία δεν θα είχαμε κλειστά ΑΤΜ ούτε το πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ», είπε μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η κυρία Μακρή και πρόσθεσε:
Όχι δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Δεν θα σας επιτρέψω να βρείτε άλλοθι, με τη δική μου ψήφο.
Η κυρία Μακρή έκλεισε την τοποθέτησή της, καλώντας τη κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την εντολή του λαού παρά τις απειλές για έξοδο από ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου