Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Σκάνδαλο:Πολιτικός του «ΝΑΙ» μετέφερε με κλειστές τράπεζες ένα εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

Πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου από το λόμπι του "ναι στα μνημόνια" κι από τους επικεφαλής των ανάλογων διαδηλώσεων, σήκωσε πριν λίγα 24ωρα, από μεγάλη τράπεζα της πόλης ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ!



Λίγο νωρίτερα, προφανώς, είχε ρίξει το δάκρυ του για τους συνταξιούχους που ξεροσταλιάζουν στις ουρές των ΑΤΜ για 60 ευρώ...



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Candianews, ο "φιλοευρωπαίος παράγοντας" ζήτησε να πάρει το ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ, καθώς μπήκε στην τράπεζα, ενώ ήταν κλειστή, χρησιμοποιώντας την πολιτική του ιδιότητα!

Αξίωσε να μεταφέρει στο εξωτερικό από το λογαριασμό του τα χρήματα, αλλά φυσικά η απάντηση των τοπικών τραπεζικών στελεχών ήταν αρνητική. Ο ίδιος επέμεινε, έκανε επαφές με στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος, επικαλέστηκε το γεγονός ότι κάνει μπίζνες με το εξωτερικό και ήθελε να μεταφέρει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό γαλλικής τράπεζας.

Με τα πολλά, κατάφερε να σηκώσει και να μεταφέρει τα χρήματα, για τις δουλειές του, που σχετίζονται, όπως είπε, με επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά...

Το Candianews υποστηρίζει ότι γνωρίζει ποιος είναι ο πολύ γνωστός "φιλοευρωπαίος παράγοντας" και τονίζει ότι περιμένει από τις αρμόδιες Αρχές να αναζητήσουν και να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συναλλαγής και της μεταφοράς του ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ στο εξωτερικό
.
Το θέμα φυσικά σχετίζεται τόσο με την ισονομία - καθώς οι τράπεζες ήταν κλειστές και κάποιος απόλαυσε παρανόμως το προνόμιο να σηκώσει ένα τέτοιο ποσό και να το μεταφέρει σε ξένη τράπεζα- όσο και με την πολιτική ηθική:

την ώρα που έκανε παρανόμως τη μεταφορά των χρημάτων στο εξωτερικό, "συμπαραστεκόταν" στους συνταξιούχους, που δεν μπορούσαν να πάρουν παρά 60-120 ευρώ, και καλούσε σε "ναι" στο δημοψήφισμα για να "σωθεί η Ελλάδα".

Πηγή: CandiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου