Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Γιακουμάτος για Κωνσταντοπούλου"Προσεύχομαι να ξεμπαρκάρει ο άντρας της...σε 10' μου κάνει τα νεύρα κουρέλια στη Βουλή"

«Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της να είναι κοντά της;».
Πρωτοφανή και αήθη επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Ο κ. Γιακουμάτος, κληθείς να σχολιάσει από τους παρουσιαστές βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1, την πρόεδρο της Βουλής ανέφερε: «Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω "Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;". Για να είναι κοντά της».
«Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα... Οκτώ μήνες... Είναι λίγο δύσκολο... Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα», πρόσθεσε.
Και συνέχισε λέγοντας: «Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί και θα το εισηγηθώ κιόλας. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο, (θα την πω) κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω "Παναγία μου δεν μπορώ άλλο". Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα».
«Μου θυμίζει μια δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι. Ο Κακλαμάνης που ήταν "σκληρός" πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις», κατέληξε.



2 σχόλια:

  1. Τέτοια ανδροειδή τρο'ι'κανόπληκτα πρΩΚΤΟκλασσάτα ΝούΔουλα που είστε, σαςχρειάζεται μια ευνουχίστρια δασκάλα ! Αλλά φαίνεται πως κάνει για 300, και Χίλια εύγε της. Είχατε τους νόμους και τους κανονισμούς για τους άλλους. Χρησιμοποιούσατε τη βουλή για να οργανώνετε και νομιμοποιελιτε τις ληστείες σας. Τα 800 δις που έχετε βγάλει έξω, μαζί με τα συνεταιρακια σας, δείχνουν πόσο υποκριτές ανθέλληνες είσαστε.Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως τα από βάσανα της ιστορίας δεν κατάσφαξαν, γκρέμισε και άρπαξαν για 4 χρόνια, αλλά και βίασαν ... Αυτό δεν πρέπει να ξεχνιέται. Ταιριάζει και με την ταύτιση σας με τους λήσταρχους τοκογλύφους "δανειστές" ...σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια ανδροειδή τρο'ι'κανόπληκτα πρΩΚΤΟκλασσάτα ΝούΔουλα που είστε, σαςχρειάζεται μια ευνουχίστρια δασκάλα ! Αλλά φαίνεται πως κάνει για 300, και Χίλια εύγε της. Είχατε τους νόμους και τους κανονισμούς για τους άλλους. Χρησιμοποιούσατε τη βουλή για να οργανώνετε και νομιμοποιελιτε τις ληστείες σας. Τα 800 δις που έχετε βγάλει έξω, μαζί με τα συνεταιρακια σας, δείχνουν πόσο υποκριτές ανθέλληνες είσαστε.Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως τα από βάσανα της ιστορίας δεν κατάσφαξαν, γκρέμισε και άρπαξαν για 4 χρόνια, αλλά και βίασαν ... Αυτό δεν πρέπει να ξεχνιέται. Ταιριάζει και με την ταύτιση σας με τους λήσταρχους τοκογλύφους "δανειστές" ...σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή